si.... mergi in siguranta !
INSCRIEREA LA SCOALA DE SOFERII - PASII NECESARI

Inainte de inscrierea la scoala de soferi aleasa, trebuie sa faceti un dosar care sa contina anumite acte. Iata ce trebuie sa contina acesta, de unde le puteti procura si costul aproximativ al acestora :

   1. Cazier judiciar in 2 exemplare. Il puteti ridica de la Inspectoratul Judetean de Politie. De obicei se elibereaza pe loc. Costul este de 10lei + 2lei timbru fiscal de exemplar, deci trebuie sa aveti pregatiti 24 de lei.
 
2. Taxa de emitere permis de conducere. Aceasta o puteti plati la orice sediu CEC sau BCR si este in valoare de 68 de lei.

   3. Taxa de sustinere examen. Se plateste la Primarie, directia Plati  si este in valoare de 5 lei. Daca picati examenul, aceasta taxa trebuie platita de fiecare data.

   4. Copie nelegalizata dupa Buletin de Identitate/Carte de identitate. Neffind nevoie de legalizare, se poate obtine la orice xerox.
 
 
 
   5. Doua fotografii tip permis. Se pot obtine la orice studio foto. Cost : sub 10 Lei
 
   6. Fisa examen psihologic. Se obtine la aproape orice cabinet psihologic specializat in Medicina Muncii. Cost : aprox 30ron.   
 
7. Fisa medicala de la o unitate avizata de Politia Rutiera. Aceasta totalizeaza o suita de examene (Medicina Interna, Ortopedie, Neurologie, Psihiatrie, Oftalmologie, ORL) ale caror rezultate vor fi inscrise pe o fisa centralizatoare. Majoritatea examenelor sunt o formalitate (cu exceptia examenului oftalmologic care este si cel mai important dintre toate) dar sunt consumatoare de timp. In cadrul acestor examene nu se recolteaza sange sau se fac radiografii. Recomandam sa mergeti la o clinica care dispune de toate aceste cabinete, eventual care are o oferta pentru tot pachetul de examene. Costul total al examenelor este intre 60-90 Lei.
Incheierea fiselor medicale auto si a fiselor de scolarizare se face numai dupa completarea celor 6 examinari. Prezentarea la consultatii se face obligatoriu cu un act de identitate cu poza, emis de catre Politie (BI, CI, Pasaport, Permis de conducere, Carte de alegator)

Va uram BAFTA Maxima !

 
 
 
Copyright © 2008-2017 detectoare-de-radar.ro | Toate drepturile rezervate.